Parcours • Bevoorradingen : 5 + 1 aan de finish

  Bevoorrading Na Nog
  1 8.6 36.2
  2 14.5 30.3
  3 21.5 23.3
  4 30.5 14.3
  5 39.7 5.1
  6 44.8 0

  Afstand : 44,8 km

  Maximum aantal deelnemers: 250

  Beschrijving parcours

  De langste afstand begint onmiddellijk met enkele stevige kuitenbijters en trekt naar de Geuzentoren, het hoogste punt van het Muziekbos. Hier splitsen we ons af van de andere afstanden en verkennen we prachtige single tracks en spoorwegtunnels.
  Via het lieflijke dorpje Louise-Marie lopen we in glooiende lijn naar het bos Ter Eecken gevolgd door het prachtige Sint-Pietersbos. Eens uit dit bos gaan we genieten van tal van weidse vergezichten over de Vlaamse Ardennen.
  Langs prachtige uitkijkpunten en veldwegels trekken we naar één van de mooiste natuurgebieden van de Vlaamse Ardennen: het Burreken. We verkennen dit natuurgebied via steile klimmetjes en holle wegen. Na al dit natuurschoon trekken we langs de Ijskelder naar het bos Ter Rijst. We laten het laatste grote bos achter ons om langs veld en weide ons terug naar de start te begeven. Een prachtige marathon langs de allermooiste plekjes van de Vlaamse Ardennen!

  Parcours Video
  Relive Video

  Kaart • Bevoorradingen : 3 + 1 aan de finish

  Bevoorrading Na Nog
  1 6.0 16.2
  2 13.0 9.2
  3 17.1 5.1
  4 22.2 0

  Afstand : 22,2 km

  Maximum aantal deelnemers: 600

  Beschrijving parcours

  De halve marathon begint onmiddellijk met enkele stevige kuitenbijters en trekt naar de Geuzentoren, het hoogste punt van het Muziekbos. Daarna lopen we in glooiende lijn naar het bos Ter Eecken, een voor velen onbekend stuk natuurschoon.
  Hierna verkennen we het prachtig glooiende Sint-Pietersbos. Eens uit dit bos gaan we genieten van tal van weidse vergezichten over de Vlaamse Ardennen. Langs prachtige veldwegels trekken we naar het bos Ter Rijst. We laten het laatste grote bos achter ons om langs veld en weide ons terug naar de start te begeven. Een prachtig parcours met de zwaarste stukken duidelijk in de beginfase van het parcours. Kortom, een pittige uitdaging!

  Kaart : • Bevoorradingen : 1 + 1 aan de finish

  Bevoorrading Na Nog
  1 4.5 4.1
  2 8.6 0  Maximum aantal deelnemers: 600

  Afstand : 8,6 km

  Beschrijving parcours

  De 9km heeft een gematigd parcours. Na een rustige aanloop volgt een stevige klim naar de Geuzentoren, het hoogste punt van het Muziekbos. Daarna gaat het parcours in glooiende lijn verder door het muziekbos en via fraaie veldweggetjes bereiken we bos Ter Eecken, een voor velen onbekend stuk natuurschoon. Na dit prachtige bos te hebben doorkruist zetten we in licht dalende lijn de sprint in naar de finish.

  Kaart

  Hoogtemeters : 225 m
  Hoogteprofiel