Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of E:\HostingSpaces\Vercaems\trailrunvlaamseardennen.be\wwwroot\dl\includes\common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2394 of E:\HostingSpaces\Vercaems\trailrunvlaamseardennen.be\wwwroot\dl\includes\menu.inc).

Info

INLEIDING - INSCHRIJVINGEN - KLEEDKAMERS & DOUCHES - BEWAARPLAATS TAS - DEELNAMEPAKKET - FOTOPARTNER - BEREIKBAARHEID & PARKING - VOLGERS - LOGEERMOGELIJKHEDEN - CONTACT
NIEUWS

Bedankt voor je deelname aan de tweede editie van de Trail Run Vlaamse Ardennen! We hopen dat je ervan genoten hebt!

Sportograf was op zondag aanwezig en je kan je persoonlijke foto's terugvinden via deze pagina
Alle resultaten kunnen teruggevonden worden op Chronorace.beOpmerkingen/suggesties zijn altijd welkom via info@trailrunvlaamseardennen.beMet sportieve groeten
Team TRVA

INLEIDING

De Trailrun der Vlaamse Ardennen vindt plaats op 20 en 21 augustus 2016.
Deze nieuwe trailrun loopt dwars door de prachtige Vlaamse Ardennen, het land van heuvels en dalen.
Of zoals Omer Wattez het in 1889 al lyrisch omschreef:

     ”O, mijn schoon land, met uw wijde horizonten; land van heuvels en dalen, waar ge tien, twaalf dorpen in één dag te voet kunt bezoeken, van het ene naar het andere gaan langs veldwegeltjes die klimmen en dalen; waar ge vanop een hoogte wel twintig dorpen ziet liggen, met hun kerktorens en huizen en hofsteden en boomgaarden. O, mijn schoon land met uw wijde en brede vergezichten, ... machtig veel groen, bossen, lange bomenrijen die men op de hoogten van verre ziet staan ..."

De start wordt gegeven bovenaan Berg ten Houte te Maarkedal.
Berg ten Houte is gekend uit de Ronde van Vlaanderen. Deze werd negen maal (1982-1990) opgenomen in het parcours. De helling werd steeds beklommen tussen de Taaienberg en de Kouterberg, daarna volgde de Eikenberg. Berg ten Houte is ook wel eens opgenomen in de E3 Harelbeke, recent in 2013.
Wat is een trailrun? klik hier


INSCHRIJVINGEN

Inschrijven kan enkel nog terplaatse, de halve marathon (21km) is volzet.
Daginschrijvingen Start2Trail (6km) , MiniTrail(12km), Kids(A+B) en UltraTrail(45km) nog mogelijk op de dag trail. Van 2u voor de start tot 10min voor de start.


ULTRA trail : (wordt enkele in de even jaren georganiseerd, namelijk 2016, 2018,...)

KLEEDKAMERS & DOUCHES

Kleedruimtes/douches: er zijn zowel mannen- als vrouwenkleedruimtes en douches voorzien. Deze zijn vlakbij de permanentie/inschrijvingen en start en aankomst gelegen.


BEWAARPLAATS TAS

Een gratis bewaarplaats voor sportzakken wordt voorzien.


BAGAGETRANSPORT

Voor de ultra trail wordt een bagagetransport voorzien. Deelnemers kunnen bij de vestiaire een zakje met hun nummer achterlaten welke ze dan op de 3e bevoorrading(halfweg parcours) kunnen vinden.


STARTWAVES

Tijdens de Trail Run Vlaamse Ardennen wordt met startwaves gewerkt met een tussentijd van 15min. Dit omdat het parcours een aantal single-track passages bevat. Startwaves zijn op basis van uw startnummer. De tijden van de startwaves kunnen onder het programma teruggevonden worden. Uw persoonlijk startnummer wordt u de dinsdag 16 augustus (dag na afsluiten voorinschrijvingen) verzonden per e-mail.
Er wordt gevraagd zich zo'n 10 minuten voor de start aan te melden in de startbox.


BORSTNUMMER

Het borstnummer kan afgehaald worden in het secretariaat. Dit tot ten laatste 10minuten voor de start.


DEELNAMEPAKKET

Het deelname pakket bevat:
- uniek bepijld parcours door de prachtige Vlaamse Ardennen
- medische verzorgingsposten op parcours + finish
- medische teams op parcours met quads en ambulances
- mogelijkheid om rugzak achter te laten op een bevoorradingspost
- meerdere bevoorradingen op het parcours en aan de finish
- ophaaldienst voor opgevers (met dank aan VW garage GEMCO Ronse)
- kilometer aanduiding
- kleedkamers en douches
- elektronische chip
- gepersonaliseerd borstnummer
- (gratis) parking
- online resultaten na de wedstrijd
- gratis opslagplaats voor sportzakken bij de start
- een verzekering

BEVOORRADING

Op elke bevoorrading kan u Water, ETIXX sportdrank en cola vinden. Daarnaast ook fruit, gedroogd fruit, zoutkoeken en zoetigheden.

FOTOPARTNER

Sportograf zal de officiële fotopartner zijn voor de TRVA, alle foto's kan m'n hier terugvinden !

BEREIKBAARHEID & PARKING

De startfaciliteiten bevinden zich bij het voetbalveld van
K.V.V Vlaamse Ardennen
Tenhoutestraat 4
9680 Maarkedal

De parkings bevinden zich (net zoals vorig jaar) op de hoek van de tenhoutestraat en de N454 (Maarkedal). De Tenhoutestraat is afgesloten voor deelnemers. Vanop de parking is het 100m wandelen tot bij het secretariaat/start/finish. Volg de parkeerborden van de organisatie. Parkeerwachters duiden u een plaats aan.
VOLGERS
Voor de volgers/supporters zijn er 2 documenten beschikbaar zodat ook zij hun trailrunner kunnen aanmoedigen.
Document 1 : Interessante locaties
Document 2 : Locaties Bevoorradingsplaatsen
LOGEERMOGELIJKHEDEN

Resulaten & foto's 2015
Bedankt aan alle deelnemers en medewerkers! Via deze link kunnen jullie alle resultaten vinden

Alle persoonlijke foto's kan je nu vinden op sportograf.com (deze link) !


CONTACT

vzw VA Sport
Stientjesstraat 45
8570 Anzegem
0473 52 50 20
info@trailrunvlaamseardennen.be

Na een heel erg gesmaakte, zonovergoten eerste editie van de Trail Run Vlaamse Ardennen hebben we besloten een 2e editie te organiseren op 20 en 21 augustus 2016!
Om iedereen de kans te geven om met onze prachtige streek kennis te maken hebben we er voor gekozen een tweedaags loopfeest te organiseren.
Het startschot wordt zaterdagavond om 17u gegeven met een NIEUWE loop, de Start to Trail Run (6 km tal). Hiermee willen we de beginnende lopers leren kennismaken met het trailrunnen. Om 18u30 start de Mini Trail(12km tal) en later op de avond wordt er voor de kinderen een kids run georganiseerd. De avond kan worden afgesloten met een hapje en een drankje aan één van de foodtrucks.
Op zondagochtend om 8u30 start de Ultra Trail (45km)en om 9u30 wordt de Semi Marathon Trail (21km) op gang geschoten. Klik hier voor het volledige programma.
Wil je ook meelopen en tegelijk genieten van de pracht van de Vlaamse Ardennen? Wees er dan snel bij, want bij de 1e editie werden de inschrijvingen vervroegd afgesloten wegens volzet!